Vælg en side

Min primære årsag til at deltage var stress. Jeg var rigtig ked af det, træt og ‘udsultet’. Jeg havde tabt mig meget og havde ondt i kroppen. Jeg fik hjertebanken, sitren i hovedet, vågnede med ondt i maven – altså virkelig ondt i maven – hver eneste morgen og havde de vildeste svedeture om natten. Det er bare nogle af symptomerne…

Jeg havde været sygemeldt med stress et halvt år tidligere, havde gået til psykolog etc. Jeg var tilbage i arbejde igen, men jeg var stadig ‘ramt’, og jeg ville SÅ gerne være glad igen. Derfor besluttede jeg at prøve HormonKuren.

Nu har jeg det meget bedre 🙂 Jeg prioriterer at nære mig selv hver eneste dag i ordets bredeste betydning: God kost, nok søvn, positive sociale interaktioner, positive tankemønstre, bevægelse etc. Og jeg ved, hvad jeg skal gøre, når jeg har en off-dag. Jeg har fået styrket kernen – mit aller inderste.

Det der giver mig vished for, at jeg er stærk og sund, at jeg kan klare alt, at livet er fantastisk – at jeg er fantastisk! Og årsagen til, at jeg fandt det netop her er helt klart den holistiske tilgang, de faglige indsigter, som giver forståelsen, at forløbet strækker sig over hele tre måneder og det at man bliver en del af en gruppe, der støtter og inspirerer hinanden.